KarusellerRomerikeStomperudkarusellen

Aasgaardsrunden på Sørum vunnet av Glenn Røisgaard og Dorte Foss

60 løp det andre løpet i Stomperudkarusellen

Stomperudkarusellen ruller videre, og tirsdag ble det andre av vårens to løp arrangert fra Lørenfallet Idrettsplass. Den varierte og 9 km lange terrengrunden Aasgaardsrunden ble vunnet av Glenn Røisgaard fra Aurskog-Høland Friidrettslag på tiden 31.58 i det litt sure vårværet på Sørum.

Veteranen Dorte Foss fra Raufoss IL var raskest av kvinnene med tiden 38.41 Hun avanserte dermed fra andreplassen i det første løpet i karusellen, 5km i «Bingenrunden» for 14 dager siden. Hverken kvinnevinner Silje Christiansen eller Runar Sæther stilte opp denne gangen.

Glenn Røisgaard stormer mot mål til seier i den varierte 9 kilometeren i Aasgaardsrunden på 31.58. (Foto: Arrangøren)
Ole Tobias Utne Bjerke fra arrangørklubben Sørum IL ble beste hjemmeløper og løp seg opp to plasser fra det første løpet til tredjeplass på 33.00, bare 4 sekunder bak Gunnar Skogan på andreplass. (Foto: Arrangøren)
Anders Brænna fra Team Extra Lørenfallet i siste sving, på vei mot sjetteplass og tiden 35.49. (Foto: Arrangøren)
Spenst Sørumsand stilte med mange løpere. Per Øyvind Fjuk (746) løp på 41.05, mens Caroline Borgen (t.v.) brukte 43.50, noe som holdt til femte beste tid i kvinneklassen. (Foto: Arrangøren)
Monica Stensås, også hun fra Spenst Sørumsand, løp på 45.30 til sjetteplass, mens veteranen Rolf Meek fra Romerike Friidrett blir nummer fire i den sterke klasse 65-69 år på 44.30. Klassevinner her ble Bjørn Lauglo fra Stovnerkameratene på imponerende 40.15, til 16.plass totalt. (Foto: Arrangøren)
Marianne Gamst hadde tatt turen fra Drøbak og ser ut til å kose seg i Sørum. Hun brukte drøye timen på den kuperte og varierte løypen. (Foto: Arrangøren)

-Det var totalt 60 personer som gjennomførte den 9 km lange løypa. Tilbakemeldingene var en fin og tørr løype, melder arrangøren på sin facebookside.

Resultater Stomperudkarusellens 2.løp, 9.mai 2017

Det tredje av fire løp i Stomperudkarusellen går ikke før tirsdag 15.august, og er et terrengløp over 6km i lysløypen i Stomperudløypen.

Siste løp går 5.september og gir mosjonistene en sjelden sjanse til å prøve seg på 800m på bane.

I tillegg arrangeres i år nyskapningen Stomperudløpet lørdag 23.september. Vi kommer tilbake med litt mer info om dette løpet, men kan røpe at deltakerne i Stomperudkarusellen vil få 100 kr i rabatt på startkontingenten.