DrammensmaratonLøpingStor-Oslo

Bli med på løpsfest i Drammen neste søndag

Sportsmanden har tre gratisplasser til løpet

Neste søndag 4.september går 2XU Drammen Halvmaraton av stabelen. Men du kan også velge kortere distanser, både 10 km og 5 km står på programmet. I fjor var det snaue 1000 deltakere og arrangøren hadde håpet på en god økning i år. Men i skrivende stund er det rundt 500 påmeldte, og som flere andre arrangørter, opplever man i år at pilene ikke lenger bare peker oppover.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
18-19 REP - Annonse.indd
Arrangøren Sturla og treningskjeden Sats har arrangert felles løpstrening både ute og på tredemølle for å hjelpe folk i form til Drammen Halvmaraton. Her ser vi Sats-instruktørene Ole Granum og Anette Sofie Kolstad, sammen med leder av Sturla IF Tor Lau, foran en treningsvillig gjeng. (Foto: Fra hjemmesiden)

Neste helg er det nok også litt konkurranse fra Trondheim Maraton, som har innlagt Norgesmesterskap for seniorer og veteraner. Men østlendinger trenger altså ikke å reise helt til Trondheim for å løpe halvmaraton.

Ordinær påmeldingsfrist er for øvrig utvidet til midnatt førstkommende søndag.

Påmelding

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden har tre startnumre til disposisjon

Sportsmanden har for øvrig fått tre gratis startnumre til løpsfesten. Har du lyst, har du lov!

Mer om det kommer på Team Sportsmanden sin gruppeside.

Hjemmeside med mer info.

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -