FollotrimmenLøpingRomerikeStor-Oslo

Klart for Follotrimmen og ABIK-karusellen

Første løp i de populære karusellene, som er sesongens høydepunkt for mange mosjonister, går denne uken 

Follotrimmen har lange tradisjoner og er for mange mosjonister og trimmere i Folloregionen et årlig høydepunkt. Onsdag (27.april) starter årets karusell med første løp fra Ski, vel 5 km på asfalt, grus og et bittelite terrengstrekk. Start er inne på tartandekket på Ski stadion og mål er like utenfor stadiongjerdet.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
IMG_1549
Starten er akkurat gått for fjorårets første løp i Follotrimmen. På onsdag er det på an igjen. (Foto: Trond T. Hansen / Sportsmanden.no)

Har du ikke meldt deg på enda, så er det på tide å gjøre det! Og du kan fortsatt melde deg på over nett – helt til kl 20 tirsdag kveld, da stenger nettpåmeldingen. Men du kan selvsagt også etteranmelde deg ved start. Så da er det bare å knyte på seg joggeskoene og møte opp ved Ski stadion onsdag ettermiddag! Det er som vanlig fellesstart for alle kl 18.00.

ABIK-karusellen på Romerike starter imdlertid allerede i morgen, med første løp fra Kjeller. Det er 6,4 km langt. Her er det puljestart med start fra kl 18.00 for kvinner og kl 18.15 for menn. 

Mer info med terminlister for begge karusellene og påmeldingslinker i tidligere reportasje her.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Samleside for Follotrimmen her

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -