Sykling

Spennende sykkelsatsing i Valdres

I helgen er det sesongåpning med NorgesCup Landevei i Sandnes. Lørdag er det individuelt temporitt som rankingritt. Søndag er det NorgesCup fellesstart over 152 km, med start og mål i Sandnes sentrum. En publikumsvennlig rundløype på 19 km som sykles 8 ganger. Det er også sesongåpning for Norgescup Terreng Rundbane på Fiskum i helgen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Her er oversikt over alle 41 NorgesCupritt i år, fordelt over 7 ulike NorgesCuper.

Team Valdres Merida er her på en av to treningsleire på Mallorca før årets sesong. Foto: Fra hjemmesiden
Team Valdres Merida har forberedt seg godt til årets sesong. Her fra en av to treningsleire på Mallorca. Foto: Fra hjemmesiden

Et av de lagene som ser frem til helgens sesongåpning med stor spenning er Team Valdres Merida. Det har skjedd mye på sykkelfronten i Valdres det siste, med bl.a ValdresrittetProTour Valdres og ny BMX-bane i sentrum. Som følge av bl.a. dette etablerte Vestre Slidre IL en egen sykkelgruppe i fjor. Team Valdres Merida, som i fjor syklet for CK ValdresEkspressen, fortsetter nå toppidrettssatsingen i den nye klubben.

– Det har skjedd en del endringer organisatorisk, men vi er bedre strukturert og etablert for å kunne prestere gode resultater sammen, forteller Team Manager Frank Wøien Mo i Vestre Slidre Sykkel til Sportsmanden. Han mener at det er et høyt nivå i Norge i år. Som et lite, men systematisk lag, håper og tror Wøien Mo at de skal klare å bite godt fra seg i NorgesCupen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Team Valdres Merida er også et ungt lag, bestående av Olav Ulven, Sander Ensink, Steinar Karlsen, Tormod Ulven og Gjermund Kvåle Jordheim. Alle er i alderen 19-23 år. Du kan lese mer om rytterne på lagets hjemmeside her.

Send gjerne inn noen ord om laget ditt på mail til post@sportsmanden.no, eller send rapporter fra ritt, helst med noen bilder, så skal vi prøve å følge opp med omtale på Sportsmanden.no.

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -