JulekalenderTeam SportsmandenTrening

Fint å løpe ute og i terrenget fortsatt…

… mens vi venter på jul, vinter og snø…

Nedtellingen til julaften er for lengst begynt i de tusen hjem. Og når vinteren uteblir i store deler av landet, også på vanligvis snøsikre steder, så får trøsten for mosjonister og aktive være at forholdene for løping utendørs, også i terrenget, er unormalt bra årstiden tatt i betraktning.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
12292698_1674541436136982_631330451_n
-Fine stier i furuskog, sier @martekjo om dette instagrambildet, som er merket med blant andre #teamsportsmanden

I vår nedtelling til julaften viser vi dette bildet som er tatt for noen dager siden av Marte Kjøren fra Styrimarka mellom Styri og Gullverket i Eidsvoll. Så om skiføret uteblir, er det nok  mange av våre lesere som nyter litt «bonusløping» med flotte forhold på stier eller langs veiene.

Så også på julaften, en løpetur før selve høytidsaktivitetene starter, kan anbefales! Hvorfor ikke delta på Team Sportsmanden sitt julearrangement Julemila på julaften – eller avtal med venner der du bor om å ta en liten juletrim.

Men aller først er det siste innspurt med juleforberedelser! Husk å ikke stress altfor mye, og sett av litt tid til en treningstur også. Ha fine førjulsdager!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -