Annen idrettAnnonsebasert innholdSki

-Du kommer til å falle og slå deg!

Aleksander Aurdal klar for ny sesong med knall og fall

Aleksander Aurdal fra Heming IL er landslagskjører i friski. Nå forbereder han seg til en ny sesong.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Tine_06
Aleksander Aurdal forbereder seg for en en ny sesong og har også spilt inn reklamefilm.

Aurdal er en erfaren utøver med en lang karriere i slopestyle både på landslaget og som filmkjører. Ett av hans beste idrettsminner var fra OL i Sotsji, der han kom til finalen og endte på 7.plass. Like stort var det at han etterpå fikk møte sitt store idol, som ikke er innenfor freestyle-miljøet, men derimot langrennslegenden Bjørn Dæhli!

Mitt beste idrettsminne

– Jeg er en stor fan av Bjørn Dæhli… Jeg husker godt da han var på sin storhetstid og vant det som var å vinne… Alt jeg ville den gangen var å bli en stor idrettsstjerne selv. Å se at han tok turen til slopestylen under OL i Sochi var stort, og ikke minst få møte han etter finalen. Minner for livet!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Dette uttaler Aurdal selv på tine.no. Nå viser 26 åringen sine triks – og fall – i en ny kampanjefilm for sponsoren Tine.

Tine_05
Aleksander Aurdal er vant til å falle!

-Når du driver med noe som kanskje er litt ekstremt, så kommer du til å falle. Du kommer til å slå deg!

Dette sier Aurdal i filmsnutten, som viser flere stygge fall. Men Aurdal reiser seg igjen, som han har gjort mange ganger i sin karriere. Du kan se flere spektakulære fall og noen triks fra Aleksander Aurdal her (trykk på play-knappen for å se hele filmsnutten):

Aleksander forteller at det er viktig å spise riktig og å være kvikk når man skal gjennomføre slike triks. Melk er naturlig rik på protein og kalsium. Som en del av et aktivt liv med sunt kosthold, bidrar protein til å styrke musklene og kalsium til å bevare skjelettet.

Rådet er ellers å spise sunt og holde deg unna junk-food:

– Hold deg unna junk! Om man ikke har overskudd til å gjøre det man vil og holde på så lenge man vil, vil alt bare bli et slit. Det er viktig med gode matvaner. Et glass melk og grovbrød til frokost er en perfekt start på dagens eventyr! 

Tine_02
Høye og luftige svev – og litt knall og fall – hører med i slopestyle.
Tine_01
Flere triks.
Tine_04
Aleksander Aurdal ser frem mot en ny sesong.
.
.

 

Film og foto: Antimedia

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -