FollotrimmenLøping

Follotrimmen starter opp igjen etter ferien

Variert og fin løype fra Langhus skole står for døren i kveld

Den populære Follotrimmen starter opp igjen etter sommerpausen med det første «høstløpet» i dag. Starten går som vanlig klokken 18.00 fra Langhus skole. Løypen er variert og fin og med det været som er nå, så er det tørre, fine forhold også i det flotte skogsområdet som kommer etter en drøy kilometers løping, i sterk kontrast til plaskregnet som kom under fjorårets løp. Starten er ganske tøff, med en bakke umiddelbart og en lengre bakke etter rundt 5-600 meter, før altså et småkupert skogsparti venter. Deretter kommer løypen inn på grusvei og et nytt terrengparti med løypens siste tøffe bakke, før en lettløpt avslutning venter langs Ramstadsletta, med mål i nedoverbakke tilbake ved Langhus skole. Løypen er 5,4 kilometer og er en av favorittløypene til mange Follotrimmere.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spurten06-Widen-Hoel
Raske Johan Widen trives godt i Langhus-løypen. Her i frisk spurt i 2013.
Foto: Trond T. Hansen / Sportsmanden

 

I fjor kom det et kolossalt skybrudd akkurat da starten gikk for løpet som Geir Simonsen og Janicke Ekelberg vant. Mens det i forfjor ble seier til Stine Aarstad og Geir Simonsen, for øvrig etter en tøff duell med Marius Borger.

I siste løp før sommeren var det den trofaste Follotrimmeren Roger Thompson som overraskende gikk helt til topps, sammen med årets komét Kristine Sakseid, som har vunnet alle de fem første løpene i årets karusell. Er det noen som kan true henne i dagens løp?

Det er fortsatt mulig å melde seg på resten av karusellen eller enkeltløp ved start.

Sportsmandens samleside med alle reportasjer fra tidligere løp i Follotrmmen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -