DanmarkEtape BornholmInternasjonaltLøping

Mørk og Mathisen best på Bornholm

Fantastisk uke med løps- og folkefest i Etape Bornholm

Etape Bornholm er slutt for i år. Det ble ny suksess for det tradisjonsrike arrangementet på den danske ferieøyen sør for Sverige, med sitt unike konsept med løp fem dager til ende i fantastiske og varierende omgivelser. Masse tilskuere, tv-sendinger og stor stemning omkranset det hele. Gjengangeren Øystein Mørk og nykommeren Julie Mathisen var best av de norske med 9. og 7.plass sammenlagt. Mørk og Mathisen vant også klassene sine (menn 40-44 år og kvinner opptil 23 år) suverent etter fem strake seire! Det samme gjorde Tore Bjerkrheim fra Sportsmanden sitt lag i klasse 50-54 år, samt nestor Svein Arne Sølvberg i klasse 65-69 år. Wenche Lande ble nummer to i klasse 60-64 år og det var en rekke andre norske løpere som satte sitt sitt sterke preg på løpsuken.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
20150724_194527
SPILTE SOLO: Julie Mathisen fra Askim IF vant samtlige fem etapper i klassen opptil 23 år! Det holdt til en sterk 7.plass sammenlagt i Etape Bornholm.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
20150724_195331
NORSK JUBEL: Øystein Mørk, med mørke solbriller, kan juble for enda en plassering blant de 10 beste totalt og for en ny klasseseier i M40-44 år. Litt lenger borte i rød t-skjorte har superveteranen Svein Sølvberg all mulig grunn til å smile etter sin 9.klasseseier sammenlagt på Bornholm!
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Tore Bjerkrheim fikk sin egen tur på podiet sammen med et par av de øvrige klassevinnerne. Tore forsvarte klasseseieren fra i fjor og i forfjor og vanty også alle fem etappene. Da kan kapteinen på Teram Multipower Sportsmanden gjerne vinke tilfreds til lagets fotograf for anledningen. Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SPORTSMANDEN: Tore Bjerkrheim fikk sin egen tur på podiet sammen med et par av de øvrige klassevinnerne. Tore forsvarte klasseseieren fra i fjor og i forfjor og vant alle fem etappene! Da kan kapteinen på Team Multipower Sportsmanden gjerne vinke tilfreds til lagets fotograf for anledningen.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
20150724_200644
TOPP 10 MENN: Fjorårsvinner William Morwabe fra Kenya kunne til slutt juble for sammenlagtseier, foran danske Abdi Ulad, som vant for to år siden. Øystein Mørk (nummer to fra høyre) måtte en tur på podiet her også!
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
20150724_200304
SMIL OG HJEMMETRIUMF: Bornholms egen Anna Holm Baumeister (t.v.) kunne endelig juble for sin første sammenlagtseier i Etape Bornholm. Og Simone Glad ved siden av var nettopp veldig glad for å kapre andreplassen med fem fattige sekunders margin til Sylvia Kiberenge Worm på tredjeplass. Flott 7.plass altså til «lady in red» i midten, Julie Mathisen.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

Sportsmanden har vært på plass hele uken på Bornholm både med løpere og fotografer, men vi hadde litt tekniske problemer med nettet på sommerhuset vårt i starten. Vi har imidlertid lagt ut mange bilder og status løpende på Facebook, og har også oppsummert med bilder fra festen på Bornholm i reportasjene fra de ulike løpene.

Våre lesere som ikke følger oss på Facebook, kan gjøre det HER! 🙂

Sportsmanden – tett på der det skjer!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Alle resultater

 

Sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -