LangrennTurrenn

Trolsk stemning i Trollski

Her er vinnerne av de to lengste distansene

Det var særdeles grått og tåkeste under den 20.utgaven av Lillehammer Troll Ski Marathon. Ja det var helt trolsk stemning! I år hadde arrangøren, som i den aller første utgaven for 20 år siden, lagt til en ekstra lang løype som gikk over hele 120 km, verdens lengste klassiske skirenn, fra Venabygdsfjellet ved Rondane til Sjusjøen.  I tillegg gikk som vanlig hovedløpet på 95 km, samt egne distanser på 45 km og 15 km. Her er bilder av de fire vinnerne fra henholdsvis 120 km og 95 km. Sportsmanden kommer med mange flere bilder fra årets trolske Trollski litt senere.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

120 km

SAMSUNG CSC
DRAMATISK: Guttas «kongedistanse» ble vunnet av milslukeren fra Rustad og Team LeasePlan Go, Kjetil Hagtvedt Dammen på sterke 5.44.40. Men her var det dramatisk, da ledende Øyvind Moen Fjeld kolliderte med en turgåer kort før mål, da han ledet løpet. 
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
MILSLUKER FRA MORA: Det ble svensk seier på damenes «dronningdistanse» ved Marika Sundin. Ikledd godt, «gammeldags» turantrekk og tilsynelatende «på tur» inn til siste matstasjon. Men bildet lyver nok litt her, for dette var ingen vanlig søndagstur på en lørdag… Vinnertiden ble 7.04.56.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

 95 km

SAMSUNG CSC
FØRST I LØYPEN: Aller først ut av tåkeheimen opp mot Lunkefjell, med omlag fem kilometer igjen, kom store, sterke Håvard Hansen fra Strindheim IL. Stakende på blanke ski, i korte ermer! Vinnertiden på 95 km ble 4.27.14.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
TYSK DOBBEL: Theresa Eichhorn forsvarte seieren fra i fjor og vant 95 km på 5.17.50. Her kommer hun ut av tåkeheimen i stigningene opp mot Nordseterfjell.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

 

Vi kommer tilbake med mange flere bilder fra løpene, samt med egne rapporter fra flere løpere!

Følg med her på Sportsmanden.no og på vår Facebookside! 

Alle resultater 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

Sportsmanden.no 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -