LangrennXtra

Det herlige avskjedsøyeblikket!

Flere langrennsprofiler takker for seg – takk for innsatsen!

Tyske Claudia Nystad, tidligere Künzel, gikk sitt siste renn på toppnivå i Holmenkollens tremil. Den tidligere gullvinneren fra både OL- og VM-stafetter som er gift med Norges landslagssjef Trond Nystad, fikk et flott punktum og velfortjent hyllest underveis, selv om hun ble aller sist av de 59 som fullførte 30 km. I tillegg fikk hun en herlig avskjedshilsen på sisterunden av Steinar Mundal, foreviget nedenfor, som selv etter løpet har annonsert at han trolig trapper ned. Slutter gjør helt sikkert langrennssjef Åge Skinstad, som begynner i ny jobb som regiondirektør i NHO. Takk for innsatsen, alle tre!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SAMSUNG CSC
Claudia Nystad (nr 47) var uheldig og pådro seg hjernerystelse under Tour de Ski i år og har etter det ikke kommet tilbake i gammel form. Søndag gikk 37-åringen sitt siste renn. Nå legger hun opp. Og om hun har mange bak seg tidlig i rennet, så ble det etter hvert en ensom ferd helt bakerst for Nystad. Men hun fikk nok likevel en flott avslutning på karrieren. Og en herlig avskjedshilsen av vennen Steinar Mundal like før mål – se bildeserien nedenfor!
Alle foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
ØYEBLIKKET 1: For siste gang opp bakken til Midtstuen. Nå gjenstår kun et par kilometer av Claudia Nystad sin lange karriere. Steinar Mundal rekker ut hånden for «high five»!…
SAMSUNG CSC
ØYEBLIKKET 2: Claudia Nystad lyser opp da hun ser vennen med utstrakt hånd og verdens bredeste smil… Karen til høyre får med seg opptrinnet og smiler like bredt.
SAMSUNG CSC
ØYEBLIKKET 3: «Give me five»!
SAMSUNG CSC
ØYEBLIKKET 4: Et herlig bilde! Claudia Nystad ser i hvert fall ut til å sette pris på gesten!
SAMSUNG CSC
ØYEBLIKKET 5: En kort berøring, så sklir den tyske jenten, som også har individuelle sølvmedaljer fra sprint både i OL og VM på merittlisten, videre over kulen i sitt siste renn på toppnivå.
SAMSUNG CSC
ØYEBLIKKET 6: «We’ll meet again!»
SAMSUNG CSC
Lite visste vi da dette tidspunktet at også den svært dyktige og sympatiske Steinar Mundal hadde planlagt å trappe ned etter 9 år i sin andre suksessrike periode som en særdeles respektert trener på landslaget.
SAMSUNG CSC
DET STORE ØYEBLIKKET! Dagen før Steinar Mundal kunne juble for trippelseier på damenes tremil, jublet han om mulig enda mer for eleven Sjur Røthe sin gledelige seier på femmilen. Vi tror Mundal var like glad som seierherren selv.

 

Alle bilder: Sportsmanden / Frode Monsen

 

Sportsmanden.no 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -