Skiskyting

Sensasjonell seier til Fanny Welle-Strand Horn

Vant sitt første WC-renn, Tiril Eckhoff på tredje

Oslojenta Fanny Welle-Strand Horn slo til med et kjempeløp og vant sensasjonelt dagens sprint i den tyske skiskyttermetropolen Ruhpolding. Med superski og 10 treff etter fullt fokus på skytingen, var det duket for en norsk bombe. For selv om favoritten Darja Domratsjeva, vanligvis den klart raskeste langrennsløperen, også skjøt fullt og knappet kraftig inn på ledelsen sisterunden, så holdt det akkurat for Fanny som tok sin aller første verdenscupseier i en alder av 26 år, med vel 3 sekunders margin.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
En glad vinner kan slippe jubelen løs etter sitt livs løp. (TV-bilde)
FØLELSESLADET: En glad vinner kan slippe jubelen løs etter sitt livs løp. (TV-bilde/NRK)

– Jeg begynner å bli ganske gammel, så det var på tide å ta steget helt opp, sa en overlykkelig vinner til NRK etter løpet.

– Det har kanskje ikke gått helt opp for meg enda. Jeg har jobbet i mange år for å få det til og da er det godt å få det til. Jeg var usikker på om jeg skulle ta noen år til, men nå var det kanskje verdt det, la hun til. Det må være dagens underdrivelse.

Tiril Eckhof skjøt en bom, men gikk raskest i sporet og var bare snaue 6 sekunder bak hviterussiske Domratsjeva i mål til tredjeplass, tydelig fornøyd med skiene sine. Også de andre løperne gjorde det bra. Elise Ringen skjøt fullt hus og ble nummer 14, Marte Olsbu ble nummer 30, mens Bente Landheim endte på 69.plass.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
20150116_164201_resized
ØYEBLIKKET: -Det så ut som et helt alright øyeblikk da du lå der i snøen, sa NRKs reporter. (TV-bilde NRK)

 

 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -