LøpingVestlandet

Full fart i Vinterkarusellen også i Bergen

Tredje løp i BFG Vinterkarusellen på skikkelig vinterføre –

Det var ikke bare i Trondheim at det er blitt arrangert vinterkarusell de siste dagene. Det tredje løpet i BFG Vinterkarusellen ble arrangert i Fana utenfor Bergen i går. Det var et ganske krevende føre med tildels glatt og isete underlag ved start og tiltakende snøvær underveis. Skikkelige vinterforhold i vinterbyen Bergen altså!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

10 kilometeren ble vunnet av Øyvind Loftås på 36.25, foran Bjørn Tore Kronen Taranger (36.40) og Andreas Bratlie (38.51). Raskeste kvinne på den lengste distansen var Ine Birgitte Nyhus fra Gneist som vant på 45.37, med Kari Sigdestad og Mona Løvstakken på de neste plassene.

5 kilometeren ble vunnet av Magnus Enes Heggøy fra Ask IL, foran Are Opstad Sæbø fra Gular og Christer Vonheim fra Ask.  Eli Anne Dvergsdal fra Gular vant kvinneklassen på 5 km på 18.34, foran de to lovende ungjentene Ingvild Myking fra Bjarg (klasse 15-19 år) og enda yngre Adele Henriksen, Loddefjordløperne, som stilte i klassen under 15 år.

IMG_2599_fix
JUBEL: Magnus Enes Heggøy (midten), Are Opstad Sæbø (t.v.) og Christer Vonheim jubler for «pallen» på 5 km. Foto: Arrangøren / Arne Dag Myking 

 

Se starten live på video! 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Film fra starten inne på Fana Stadion for 10 km (arrangørens Facebookside)

Film fra starten av 5 km

Alle resultater

 

sportsmanden.no 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -