Christian OdgaardInternasjonaltMaraton

Sportsmandens møte med maratonmesteren

Christian Odgaard med eksklusivt møte i Athen

Sportsmandens internasjonale maratonreporter – og maratonløper – Christian Odgaard, er på plass i Athen for å løpe søndagens maraton i den originale og klassiske løypen. På fredagskveldens AIMS-awards rakk Sportsmandens reporter et aldri så lite møte med de to som vant den gjeve prisen for 2014, Florence Kiplagat og ingen ringere enn den ferske verdensrekordholderen Dennis Kimetto, mannen som er den eneste som har løpt under 2.03 da han i Berlin tidligere i høst satt ny verdensrekord på fantastiske 2.02.57.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
1932291_10154968178095495_1023684210625328875_n
-Elektrisk stemning i Athen, forteller en oppglødd Christian Odgaard før Athen Marathon søndag, og lover en fyldig rapport når han er tilbake i hjemlandet. Dennis Kimetto har akkurat fått prisen som årets beste mannlige maratonløper og ser også ut til å trives! (Foto: Privat)
kimetto_dennisfv1-berlin14
Dennis Kimetto setter ny verdensrekord i Berlin Marathon i september. Foto: Copyright SCC EVENTS/PHOTORUN
Kimetto etter seieren i Berlin. Foto: Copyright SCC EVENTS/PHOTORUN
Kimetto etter seieren i Berlin. Foto: Copyright SCC EVENTS/PHOTORUN

Christian Odgaards pers på 2.37.31 blekner nok litt sammen med Dennis Kimetto, men det skal likevel bli spennende å se hva Christian klarer i Athen. Forberedelsene har ikke vært helt optimale, med en del skadeproblemer, og løypen er vel heller ikke av de aller letteste.

– Selv har jeg nesten ikke løpt på 4 uker, så ambisjonene er senket til sub 3. Men for en opplevelse det skal bli! forteller Christian fra Athen dagen før dagen.

Vera Nystad jubilerer med sitt 100.maraton

Evigunge Vera Nystad, 69-åringen som løper 10 mil i uken, løper for øvrig sitt maraton nummer 100 i Athen! Det er neppe mange som matcher henne i klasse 65-69 år i morgen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
IMG_3261
Nei, det er ikke Vera Nystad, men årets beste kvinnelige maratonløper Florence Kiplagat som Christian Odgaard her hilser på etter AIMS-prisutdelingen. Foto: Privat

– Både Kiplagat og Kimetto var utlrolig høflige og vennlige. Ikke akkurat noen Ronaldo-takter der i gården, avslutter en spent Christian Odgaard, før han tar kvelden for å lade opp til søndagens løp.

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Sportsmandens møte med maratonmesteren

Kommentarfeltet er stengt