SportsBloggen

I godt selskap!

Blogg: Jeg har vært Kondis-blogger i over et år nå. Det betrakter jeg som en ære. Særlig når jeg ser hvem andre som blogger for Norges største nettsted for kondisjonsidrett. Sistemann (kvinne) ut er Karoline Bjerkeli Grøvdal, Norges største løpstalent siden Grete Waitz og Ingrid Kristiansen herjet på resultatlistene. Nettopp Ingrid er for øvrig en annen av kondisbloggerne. Jeg er sannelig i godt selskap!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
I GODT SELSKAP 1: Kondisblogger Monsen i selskap med Kondisblogger Ingrid Kristiansen og norgesmester i motbakkeløp, May Britt Buer, etter Nuten Opp i fjor.
I GODT SELSKAP 2: Med Ivar André Ryttervold og Arnstein Andreassen fra Frogner IL i Birkebeinerløypen.
I GODT SELSKAP 3: Med «halve» ultralandslaget på Bislett.


Les mer på SportsBloggen om hvem jeg ellers er i selskap med, om flott treningshelg på Sjusjøen – og om en langtur på Bislett, som likevel ble rene pusleturen… (Det spørs bare hvem man sammenligner seg med…..)

 

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -