FollotrimmenLøping

Geir Simonsen slo tilbake

Vant årets siste løp i Follotrimmen

Nå oppdatert og med bilder av de 10 beste!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Så er Follotrimmen over for i år. Siste løp gikk fra idylliske Hvitsten i en kupert terrengløype på cirka 5,2 km med start og mål ved bryggekanten. Raskeste løper var Geir Simonsen, som denne gangen rakk starten og fikk revansje for «fadesen» fra forrige løp.

IMG_8932
En glad Geir Simonsen kunne juble for seier i det siste løpet i Follotrimmen. Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden.no

Det var en svært glad vinner som kunne juble for seier på sterke 19.44. Dermed skjøv veteranen fra DFI de to beste fra forrige løp ned til andre-og tredjeplass. Pål Onsrud var 12 sekunder bak på 19.56, mens Henrik Berntsen var ytterligere ni sekunder bak vinneren.

Som Sportsmanden dokumenterer nedenfor, var Marcus M. Knudsen fjerdemann i mål, men han er dessverre falt ut av resultatlistene. Deretter fulgte Einar Bergsholm, Trygve Lofterød, Rolf Gran, Bjørn Håvard Evjen og Joar Markhus Rodal:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
IMG_8939
Vinner av forrige løp, Pål Onsrud, var andremann i mål denne gangen. Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden.no
IMG_8941
Henrik Bernsten tok tredjeplassen og var på pallen for n-te gang. Bare seieren har manglet i år for Ås-løperen. Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden.no
IMG_8945
Tidlig krøkes: Marcus Mauricio Knudsen mot mål til fjerdeplass med et stort smil, i spurtduell mot både liten og stor. Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden.no
IMG_8947
Knudsen er ikke med på resultatlisten, men her er beviset for at han skulle hatt fjerdeplass på resultatlisten. Bak kommer nemlig Einar Bergsholm fra Ås IL, som denne gangen løp for egen maskin og ikke som hare for datteren. Bergsholm, som er begynt oppkjøringen mot Årungen Rundt på hjemmebane, fikk 21.13 og tok andreplass i klasse 45-49 år.  Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden.no
IMG_8948
Trygve Lofterød fra Soon Ski tar sjetteplassen totalt. Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden.no
IMG_8949
Rolf Gran tar enda en klasseseier i den harde 50-54-årsklassen. Bak spurtes det iherdig….
IMG_8951
Bjørn Håvard Evjen har litt mer krutt i beina enn sýklist Joar Markhus fra Sykkelboden og Team Niner, til åttende- og niendeplass totalt. Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden.no
IMG_8952
Markhus holder imidlertid unna for rival Petter Gustafsson fra Follo Sykkelklubb, som er 10.mann i mål og tar andreplassen i klasse 25-29 år. Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden.no

I dameklassen skal det ifølge resultatlisten være en ny vinner i Siv Bakkerud, som skal ha knust konkurrentene og vunnet med over to minutters margin til Follotrimgrossisten Stine Aarstad, på sterke 21.23. Sunniva Bring, som vel løp på hjemmebane, var bare 17 sekunder bak Aarstad. Deretter kom unge Emilie Dybendal Aulie (klasse 16-19 år) noen sekunder foran superveteranene Guri Drottning Aarnes og Lill Eriksen (begge i klasse 55-59 år).

Sportsmanden, som denne gangen kun var representert med fotograf, stiller seg imidlertid tvilende til om resultatet til Siv Bakkerud er riktig. At Bakkerud, som har vært 8-10 minutter bak beste dame i de tre siste løpene, nå plutselig bare skulle bli slått av de fire beste mennene, er ikke veldig sannsynlig.

SISTE: Bekreftet feil damevinner – se egen reportasje

image
Det var sommerlig og mange blide fjes da Follotrimmen avsluttet sesongen i Hvitsten. Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden.no


Resultater

 

Sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

2 thoughts on “Geir Simonsen slo tilbake

Kommentarfeltet er stengt