Bjørn Tore TarangerMaratonkarusellenTrening

2.plass i Maratonkarusellen og tøff tur til Gullfjellet

Bjørn Tore sin blogg: – Mini snøkorn hamret vannrett inn i ansiktene våre… det følte som om noen drev med pisk!! Vondt i øynene er en god beskrivelse… 😉 men for min del så mener eg at dette bare var helt nydelig, herlig, både elsker og digger slikt vær selv om man ikke ser så mye… 🙂 Eg vil si at man trener mentalpsyke på høyt nivå… 😉 I dag var det ikke akkurat en tur for «smågutter»…

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Dette er noe av det du kan lese om i Bjørn Tore Kronen Taranger sitt siste blogginnlegg. Han forteller også om sterke følelser da han fikk overrakt pokalen som Årets ultraløper 2012 og om årets første maraton, med 2.plass i Maratonkarusellen i Bergen. Han ble også fulgt hele dagen av VG – stor reportasje kommer i VG-Helg!

Bjørn Tore elsker å trene under vær- og føreforhold der de fleste andre velger å holde seg innendørs.
Foto: Jan Fjærestad
På Gullfjellet utenfor Bergen. Bjørn Tore her sammen med orienteringsløper Ivar Haugen. De andre på turen var norgesmester i motbakkeløp i fjor, Thorbjørn Ludvigsen, og «sjefen selv», fotograf og trener Jan Fjærestad.
Ikke for pyser! Men 4 hardhauser trosset både vær og vind og løp i over 4 timer i den vestlandske fjellheimen! Her forseres en elv. Det ser ikke helt trygt ut dette, men disse karene er lokalkjente etter å ha løpt i dette området i årevis. Disse tøffe turene legger mye av grunnlaget både for Bjørn Tore og for Thorbjørn Ludvigsen, en av Norges beste motbakkeløpere.
Foto: Jan Fjærestad

Se flere spektakulære bilder fra treningsturen på bloggen til Bjørn Tore, i tillegg til bilder fra årets første løp i Maratonkarusellen og overrekkelsen av pokalen som årets ultraløper i Norge i 2012 HER. 

 

 

sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -