LangrennTour de Ski

Supre etapper av Krogh og Gjerdalen også

Mens Petter Northug jr vant og kan kle på seg ledertrøyen i morgen, gikk både Finn Haagen Krogh og Tord Asle Gjerdalen kjempeløp litt lenger bak i feltet.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Gjerdalen startet som nr 23, hele 2.33 bak ledende Vylegzhanin, før dagens jaktstart. I mål var han nummer 15 da han passerte målstreken bare 1.48 bak Petter Northug. Gjerdalen gikk altså 47 sekunder raskere enn russeren som ledet før dagens etappe og var en av de som gikk aller rasket i dag! Og han så ikke direkte sliten ut etter målgang heller.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tord Asle Gjerdalen fant virkelig flyten i dag, gikk et kjempeløp og var av de aller raskeste. Selv om dette bildet er fra sesongåpningen fra Beitostølen, var pilotbrillene selvsagt på plass i dag også.
Foto: Bjørn Hytjanstorp

 

Finn Haagen Krogh så mer sliten ut etter målgang, men så vant han da også spurten i «hovedfeltet» og fulgte opp sin sensasjonelle seier på tirsdagens sprint! Og det gikk nesten like fort med Finn, som kom i mål 1.46 bak Petter til en sterk 9.plass, etter å ha startet 2.08 bak lederen, som nummer 18, før dagens jaktstart.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Den fjerde nordmannen som startet i dag, Simen Østensen, brøt dessverre, trolig pga sykdom. Hans mål var nemlig å hevde seg på de kommende to klassisketappene, med 5 km intervallstart i morgen og 15 km fellesstart med spurtpriser på lørdag. Østensen hadde tapt minuttet til teten allerede etter seks km, og har brutt tidlig.

Fra før har Snorri Einarsson og Niklas Dyrhaug kastet inn håndkleet, så nå er det bare tre nordmenn igjen. Til gjengjeld ligger alle tre nå blant de 15 beste.

Resultater 4. etappe i Tour de Ski – 35 km fri te4nikk
1. Petter Northug jr., Norge 1:16:32.7 
2. Alexander Legkov, Russland +0.7 sek.
3. Dario Cologna, Sveits +0.9
4. Maxim Vylegzhanin, Russland +1.6
5. Ilia Chernousov, Russland +1:25.7
6. Alex Harvey, Canada +1:25.8
7. Marcus Hellner, Sverige +1:27.3
8. Lukas Bauer, Tsjekkia +1:27.8
9. Finn Haagen Krogh, Norge +1:46.3
10. Curdin Perl, Sveits +1:47.1

15. Tord Asle Gjerdalen, +1:48:20.9

Sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Supre etapper av Krogh og Gjerdalen også

Kommentarfeltet er stengt