LøpingRomerike

Sommerlig i 1.løp i Vinterkarusellen på Romerike

Fenne og Haslie vant Lørenskog Halvmaraton

Rune Fenne vant Lørenskog Halvmaraton for tredje år på rad og Marit Haslie forsvarte også fjorårsseieren da det første løpet i Vinterkarusellen på Romerike ble arrangert i relativt sommerlig vær med 10-12 plussgrader på Lørenskog i dag. Som i fjor var det Mads Johansen som var nærmest Fenne, mens Marianne Garmann Ullsand var nest raskest av damene.

SAMSUNG CSC
TRIPPEL OG DOBBEL: To glade og sympatiske vinnere av Lørenskog Halvmaraton i dag, Rune Fenne og Marit Haslie. Sportsmanden kommer med mer senere fra løpet som er KM både for Oslo og for Akershus og også første løp i Vinterkarusellen på Romerike. Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

Fenne hadde skjema til 1.08 etter at han i fjor vant på 1.08.37, men måtte over 1.09 denne gangen. Det er likevel styggfort i den relativt lette løypen.

– Jeg satset på å løpe litt raskere enn i fjor, men det holdt ikke helt inn, men jeg er godt fornøyd likevel, fortalte sympatiske Rune Fenne til Sportsmanden etter løpet.

Marit Haslie var nok minst like fornøyd, etter at hun uoffisielt forbedret vinnertiden sin fra i fjor på  1.24.12. med ned mot fire minutter!

Sportsmanden tok en liten prat med vinnerne etter løpet. Mer om det og flere bilder kommer i utvidet reportasje i morgen. Da foreligger forhåpentligvis resultatene også.

Nå med fyldig reportasje og resultater her!

SAMSUNG CSC
GLAD KVARTETT FRA BØLER, som alle fikk medaljer i det innlagte KM for Oslo og Akershus, får foreløpig stå som gode representanter for dagens Lørenskog Halvmaraton. Mer om løpet og KM i morgen. Foto: Frode Monsen / Sportsmanden