FollotrimmenResultater

Geir Gjessing og Emilie Kongsten raskest da Follotrimmen startet opp igjen

Det første av de tre høstløpene i Follotrimmen gikk fra Langhus onsdag ettermiddag.

Geir Gjessing fra Ski IL tok en klar seier på sterke 18.07, foran Kristoffer Lamøy fra Åsen IL på 18.53 og Børge Andreassen fra Follo Løpeklubb på 20.19.

Hos damene var det enda tettere i toppen, med Emilie Kongsten raskest med 23.17, foran Gudrun Ildstad fra Frogn Kommune BIL med 23.28 og Guro Person på tredjeplass med 23.36.

Løpet har de siste årene gått fra Haugjordet ungdomsskole, men av en eller annen grunn var dette plutselig ikke mulig. Vi siterer Follotrimmen sin Facebookside:

Dagens Follotrim ble gjennomført på Langhus. En stor takk til medarrangør Langhus IL som hadde lagt alt til rette for oss. Alle måtte hive seg rundt på mandag da det viste seg at vi ikke kunne være på Haugjordet. Takk til en sporty gjeng som fikk alt på plass. Ved Langhushallen er det liv og røre og flere av barna som var på fotballtrening stilte opp som heiagjeng. Det var stas. Da sees vi neste onsdag på Siggerud.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Starten er gått utenfor Langhushallen. Vinneren Geir Gjessing er også raskest ut av startblokkene med startnummer 45, men flere løpere fra Team Sportsmanden var også startraske, med Jan Billy Aas (68), Steinar Lien (23) og Charles Granquist (17), vinner av klasse M50-54 år, like bak.
Foto: Arrangøren

Resultater Follotrimmen Langhus, 24.aug.2022


Alt om Follotrimmen

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -