FollotrimmenKaruseller

Eline Granne og Geir Gjessing raskest i Follotrimmen i Drøbak – her er resultatene

Årets tredje løp i Follotrimmen var det 6,3 kilometer lange terrengløpet med start og mål ved Sejersten festning ovenfor Drøbak. Det var skyet, 12-13 grader og fine løpsforhold, men løypen var forholdsvis bløt flere steder etter regnvær tidligere på dagen.

Løpet ble vunnet av Geir Gjessing fra Ski IL, som tok årets andre seier med vinnertid 22:19. Mathias Stähli fra Løplabbet (23:12) og Børge Andreassen fra Follo Løpeklubb (23:45) tok de andre «pallplassene».

Eline Granne (forsidebildet) vant dameklassen klart med sterke 25:12, foran Tina Rusten (28:29) og Guro Person (29:27). Ingen av de tre beste damene står oppført med noen klubb.

Dobbeltvinneren i årets Follotrimmen (første og tredje løp), Erling Christiansen, feiret nok bursdagen sin med boller og brus med guttene, i stedet for å kjempe om sin tredje seier i Follotrimmen, men han er trolig på plass igjen til en ny duell på hjemmebane på Sofiemyr neste onsdag.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
RASKE MENN: Mathias Stähli spurter mot mål til andreplass. Vinner Geir Gjesing var litt for rask selv for kameraet i kveld.
STERK: Børge Andreassen sa på forhånd at han skulle spare litt på kruttet til Rekordløpet på søndag. Men han tok skikkelig i her i innspurten oppe på de gamle murene av Sejersten festning og ble belønnet med tredjeplassen i mål og klasseseier i M45-49 år.
Kristoffer Husevåg fra Vestby VGS blir nummer tre i M35:39 år.
Guro Person blir tredje beste kvinne og vant klasse K35-39 år.
Ingerlise Skarø fra Frogn Kommune BIL løp på hjemmebane i Drøbak.
Tre staute og fargerike karer fra Team Sportsmanden; Jan Billy Aas, Steinar Lien og Svein Hagen puster ut etter løpet.

Alle bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Vi legger ut egen bildeserie med bilder av de aller fleste deltakerne i morgen.

Resultater Follotrimmen Drøbak, 1.juni 2022


Sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -