Bildeserie fra Follotrimmen i Drøbak

Det fjerde av fem løp i årets reduserte versjon av Follotrimmen gikk av stabelen i Seierstenmarka ved Drøbak onsdag 9.september. Geir Gjessing (bildet) var igjen raskest av gutta og tok årets fjerde strake seier, mens Margrethe Førre Nardocci vant sin andre seier for sesongen – ikke helt uten dramatikk.

Med rundt halvannen kilometer igjen hadde hun et realt overtråkk og falt, noe som resulterte i at hun mistet selve klokkehuset. I målområdet etterpå var reimen og “beholderen” på plass, men selve klokken var borte. Oppskrapet og merket etter fallet, med ispose rundt ankelen, var smilet likevel på plass (bildet). Og utrolig nok klarte Margrethe å fullføre løpet til seier!

Like blid, tross hoven ankel og mistet klokke…

Resultater Follotrimmens 4.løp

Bildeserie fra Follotrimmen i Drøbak, 9.sept. 2020

Foto: Øyvind Kvernen / Hverdagstreneren og Frode Monsen / Sportsmanden
(Klikk på bildet for større versjon og for å kunne bla frem og tilbake i bildeserien)


Alt fra tidligere løp i Follotrimmen

Sportsmanden.no

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)