ArrangementFornebuløpet

Fornebuløpet avlyses

Da er det klart at også Fornebuløpet kaster kortene. Etter først å ha utsatt løpet til 30.september, har arrangøren nå besluttet å avlyse årets løp:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Pressemelding:

Årets OBOS Fornebuløp avlyses

Styret i Fornebuløpet måtte i styremøte tidligere denne uken, «kaste inn håndkledet» – og vedta at årets løp avlyses.

Fornebuløpet skulle vært arrangert våren 2020, men måtte som de fleste andre idrettsarrangementer utsette løpet på grunn av smittefaren i disse Corona-tider. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.

Situasjonen på vårparten så etter hvert relativt lys ut for høsten, og ny løpsdato ble derfor lagt til onsdag 30. september 2020. Styret har også hatt et «virtuelt løp» som mulig alternativ dersom smittesituasjonen ikke bedret seg. 

  • Med den pågående corona-situasjonen, så vi ingen annen utvei enn å avlyse årets løp, sier styreleder Eivind Bjart Stangebye. – Det er med tungt hjerte vi går til dette skritt.  Vi har i hele vår og i sommer arbeidet videre med plan om et løp i høst, men ser nå ingen annen utvei enn å avlyse årets løp.
  • Det er spesielt trist for de barn og unge som nå går glipp av sårt tiltrengt trening – og også økonomiske midler til å drive idrett. For Fornebuløpet er ganske unikt i sitt slag – all inntekt går nemlig tilbake til de tre organisasjoner som står bak løpet; Idrettslaget Tyrving, Snarøya Sportsklubb og Friidrettens venner.  Gjennom de 10 år vi har arrangert løpet, har vi gitt solide tilskudd til klubbene, noe som gjør at vi også har opparbeidet en meget god profil blant løpere over hele Østlandet.  
  • Løpsansvarlig Odd Grønli, er tydelig på at han nå håper vi får til gode ordninger med våre sponsorer og med de løpere som allerede hadde meldt seg på tidlig i vår. – For vi har lagt ned enormt med arbeid helt frem til dags dato og kunne raskt fyrt av startpistolen nå, om forholdene hadde tillatt det. Kostnadene har i forberedelsesarbeidet løpt med oss hele veien, noe som gjør at styret også setter sin lit til de etablerte støtteordninger som myndighetene har presentert.

Sittende styre og samtlige i arrangørstaben stiller opp og alle vil gjøre sitt beste for at OBOS Fornebuløpet 2021 – som planlegges i slutten av mai 2021, skal bli vel så stort som vårt jubileumsløp i 2019. 

Velkommen skal du være!

Fornebu 20. August 2020

.
Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -