Klasseseier i Fjellmaraton!

SportsBloggen: – Å vinne klassen sin i Det Norske Fjellmaraton – Fjelleventyret – er få forunt. Særlig på den halve distansen, der konkurransen er størst. Jeg har vært på podiet flere ganger og ble nr 3 forrige gang jeg løp halvmaraton. Men å VINNE? Jeg? Nei, det hadde jeg aldri trodd.

På forsiden jubler sportsbloggeren sammen med Jan Billy Aas, som med 1.16.12 ble nr 5 totalt på halvmaraton med solid, ny løypepers. Løypepers ble det ikke på Frode Monsen, men for første gang ble det klasseseier.

Se mange flere bilder og les fyldig reportasje på SportsBloggen.

 

Glade-klassevinnere
To særdeles fornøyde veteraner og klassevinnere etter halvmaraton på Beitostølen: Lill Eriksen løp på knallsterke 1.31.20 og vant klassen sin K55-59 med over 15 minutter! Mer overraskende var det at Frode Monsen også vant klassen sin, faktisk med akkurat 3 minutter, etter 1.24.35.
Foto: Hanne Wibe, Sportsmanden
sportsmanden.no
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

One thought on “Klasseseier i Fjellmaraton!

Kommentarfeltet er stengt