Sykdom og trening!

Marthe Katrine Myhre sin blogg:

Bilde-Birken-200x300«Nå håper jeg å ha gjort meg ferdig med årets sykdom i 2013. En drøy uke med infeksjon i luftveiene. Kjipt, men det er slik som skjer. Startet natt til fredag for en god uke siden. Vond hals og tett som ei potte i nesa. Fikk også litt feber utover lørdagen, men den slapp heldigvis ganske fort. Kroppen var slapp og det var lite krefter til å gjøre dagligdagse ting. Egentlig er det veldig greit å være såpass syk at man ikke orker å gjøre noe, mye bedre det enn å være sånn små hanglete. Da er det lett å dra ut å trene selv om det beste hadde vært å holde seg innendørs for å bli helt frisk,» skriver Marthe i sitt siste blogginnlegg, Sykdom og trening.

 

Les også om hvordan Marthe trente før årets sesong. Da var det veldig mye mer langrenn, og ikke like mye struktur, i følge henne selv. Men treningsiver hadde hun til fulle – da også!

 

sportsmanden.no
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)