Hagen yppet seg blant proffer i Frankrike

Nå også med sin egen racerapport –

Terrengsyklist Carl Fredrik Hagen tok en sterk 11.plass i sitt første verdenscupritt og er dermed kvalifisert til VM i Sør-Afrika!

Carl Fredrik Hagen startet sesongen  på tøffest mulig måte i dag, ved å debutere i verdenscupritt i maraton MTB i Roc Laissagais i Frankrike. Og fjorårets unge Norgescupvinner var ikke snauere enn at han syklet seg inn til en sterk 11.plass i sin internasjonale debut, i konkurranse med deler av verdenseliten.

Carl Fredrik Hagen i aksjon i sin internasjonale debut i Roc Laissagais i Frankrike. (Foto: Svein Hagen)
Carl Fredrik Hagen i aksjon i sin internasjonale debut i Roc Laissagais i Frankrike. (Foto: Svein Hagen)

– Jeg ble nummer 11 med startnummer 96, så jeg kjørte meg bra opp, forteller Carl Fredrik Hagen til Sportsmanden fra Frankrike. 22-åringen var foran mange proffer i mål og slo blant annet fjorårets vinner av Birkebeinerrittet Fredrik Ericsson med flere minutter i den knalltøffe løypen med 2800 høydemetere fordelt på 85 kilometer.

Det lover godt for sesongen for den ambisiøse syklisten fra Oppegård.

Frankrike2014
Sesongåpning i morgen – Roc Laissagais! Kommer til å bli et knallhardt ritt og en kickstart på sesongen, akkurat det jeg trenger, skrev Carl Fredrik Hagen på facebook dagen før. Det ble en skikkelig kickstart! (Foto: Privat)

Anders Iversby Hvideberg ble nummer 45. Henrik Kippernes, som har ligget sammen med Hagen og Lars Granberg på treningsleir på Mallorca i forkant av rittet var også påmeldt, men måtte kaste inn håndkleet etter magetrøbbel den siste uken.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Resultater 

Nå kan du lese Carl Fredrik Hagen sin egen racerapport Bra sesongåpning i Frankrike på bloggen, samt reportasje fra treningsleiren på Mallorca

- En skikkelig kickstart på sesongen. Veldig moro å få til en bra sesongåpning. Tror det kan bli moro når jeg skal være i form og får godfølelsen. Viser at det funker å trene! skriver Carl Fredrik Hagen på bloggen. Her fra starten i Frankrike (Foto: fra bloggen)
– En skikkelig kickstart på sesongen. Veldig moro å få til en bra sesongåpning. Tror det kan bli moro når jeg skal være i form og får godfølelsen. Viser at det funker å trene! skriver Carl Fredrik Hagen på bloggen. Her fra starten i Frankrike (Foto: fra bloggen)
sportsmanden.no   
 
 
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)