Da smalt sesongen 2014 i gang!

Marthe Myhre nr 3 og tangerte persen i Almeria Halvmaraton

Marthe-Myhre-paa-pallen
Som her i Oslo Halvmaraton i høst ble det tredjeplass totalt for Marthe Katrine Myhre, på identisk samme tid, 1.16.58 (Foto: Frode Monsen, sportsmanden.no)

– Dette har jeg nå ventet en stund på. Årets første konkurranse har nå blitt historie. Søndag løp jeg og tre gutter fra SK Vidar Almeria Halvmaraton i Spania. Rammene rundt var bra. Akkurat passe med varmegrader, sol og litt vind, men ikke mer enn at det nesten ble satt pris på i forhold til at det ikke skulle bli for varmt. Løypa var ikke av de letteste. Første delen av løypa var tøff. Flere kilometer med jevn stigning som lett stjeler en del med sekunder per kilometer. Farten ble derfor ikke hovedfokus første halve delen av løypa. Rytme, flyt og frekvens var tankene i hodet. Det hadde vært lett å løpt seg ut av konkurransen i dette løpet. Noen gjorde det og flere herreløpere datt som pottittsekker gjennom feltet etter hvert. Inspirerende å ta de igjen, desto mer frustrerende for de som hadde fått hammeren allerede etter 40 minutters løping.

Slik innleder Marthe Katrine Myhre reportasjen fra Spania i sitt ferske blogginnlegg. Til tross for en relativt tøff løype, så tangerte hun persen sin satt i Oslo Halvmaraton i høst. Det lover bra for resten av sesongen, der det store målet er å kvalifisere seg til EM på maraton i Zürich i august. Sevilla Marathon allerede om tre uker, er derfor det første store målet.

Les mer på bloggen her.

De tre andre Vidar-løperne som deltok i Spania gjorde også sine saker meget bra. Best var Eirik Gramstad med 7.plass på sterke 1.10.19. Martin Kjäll-Ohlsson ble nummer 11 (som tredje beste veteranløper) på 1.11.56, mens Harald Solhaug Næss ble nummer 21 totalt på 1.14.36.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)
Harald-Solhaug-Næss
Harald Solhaug Næss, som for øvrig vant 10 for Grete under Oslo Maraton i fjor, har også sesongåpnet med halvmaraton i Spania. Her etter Karlstad Stadslopp i sommer (Foto: Frode Monsen, sportsmanden.no)


Resultater

 

sportsmanden.no 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)