HalvmaratonJulekalenderLøping

Sportsmandens julekalender – luke 10

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
13473385_299015620438703_605208155_n
@nordmarka_halvmaraton: Nest raskeste kvinne ble Marthe Katrine Myhre fra Gjøvik Friidrettsklubb/TEAM Sportsmanden . Hun tok løpet som en gjennomkjøring og fullførte på 1:24:34. Tredjeplassen gikk til Elin Hagavold fra Eggedal IL med tiden 1:26:51. PS: Vant gjorde Tigist Jabore fra Ullevi FK (red.anm.)

Luke 10: Nordmarka Halvmaraton

Sportsmanden har i flere år samarbeidet med Nordmarka Halvmaraton, et vakkert løp som egentlig går i Krokskogen med start og mål ved idylliske Damtjern. Arrangøren legger ut mange spreke bilder på sin instagramkonto, som her fra årets løp der Marthe Katrine Myhre, som representerte Team Sportsmanden i løpet, er i tet for denne gruppen. Hun ble nummer 2 av kvinnene i mål.

Arrangøren presenterer seg slik på sin instagramkonto:

Nordmarka Halvmaraton

?24.juni 2017? Halfmarathon close to Oslo ? Pictures from day one, and surroundings across the course ? #nordmarkahalvmaraton nmhalvmaraton.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Tilbakeblikket:

– Jeg løp på det jevne og hadde en fin dag. Men det er en hard løype, særlig er det tøft med de bratte bakkene etter vending, fortalte Marthe Myhre til Sportsmanden etter årets Nordmarka Halvmaraton, der bildet er tatt. Hun sparte også litt på kruttet inn mot EM på den samme distansen noen uker senere.

Mer fra dette fine løpet i denne reportasjen på Sportsmanden:

Rekorder i varme Nordmarka Halvmaraton

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -