Sportsmanden trenger din støtte!

Tusen takk for at du leser Sportsmanden.
Uten lesere, ikke noe nettmagasin…

Sportsmanden drives først og fremst av idealisme og et ønske om å motivere og inspirere, helt uten lønnskostnader eller sponsorer som et enkeltpersonforetak med minimale inntekter, og uten annen fast inntekt. Sportsmanden har heller ikke noen form for støtte fra det offentlige og er derfor helt avhengig av et minimum av inntekter for å kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier.

Sportsmanden er derfor svært takknemlig for alle små eller store bidrag fra lesere og støttespillere som hjelp til å overleve. Vi har regninger som skal betales som alle andre…

Alle monner drar!

Du kan velge å støtte Sportsmanden på flere måter:

1. Støtte med engangsbeløp via VISA, MasterCard eller PayPal:

Du kan enkelt donere et engangsbeløp (eller gi et fast månedsbeløp – se punkt 2) via PayPal, direkte eller med ditt VISA eller MasterCard. Det er bare å velge ett av alternativene i rullegardinen under og klikke på «Kjøp nå»-knappen. Da ledes du direkte til betalingsløsningen til PayPal – der du kan velge å bare bruke ditt VISA-kort eller MasterCard. Du må altså ikke ha en PayPal-konto for å gi et bidrag. (PayPal er en sikker, anerkjent internasjonal betalingsformidler.)

Velg beløp via rullegardinen og klikk på Kjøp nå:


2. Gi et fast månedlig beløp via VISA, MasterCard eller PayPal:

Du kan også velge å støtte Sportsmanden med et fast månedsbeløp. Fremgangsmåten er den samme som i punkt 1; du velger ett av de forhåndsdefinerte alternativene og klikker på «Abonner»-knappen. Du ledes da direkte til betalingsløsningen til PayPal, der du også kan velge å bruke ditt eget VISA eller MasterCard. Du må altså ikke ha PayPal-konto for å gi et bidrag. «Abonnementet» kan selvsagt stoppes når som helst, dette er ikke et vanlig abonnement med bindingstid, men en frivillig månedlig gave som du selv kan stoppe når som helst. (PayPal er en sikker, anerkjent internasjonal betalingsformidler.)

Velg beløp via rullegardin og klikk på Abonner


3. Overføring til bankkonto:

Du kan også overføre et valgfritt beløp på vanlig måte direkte til Sportsmandens bankkontonummer 1204.54.99802.

 
4. Via Vipps:


Eller du kan enkelt og greit bare vippse et beløp til Sportsmanden til nummer 9916 9563

 


Tusen takk for at du leser Sportsmanden – og tusen takk for din støtte!