Støtt oss!

Sportsmanden drives uten noen form for støtte og er helt avhengig av inntekter for fortsatt å kunne levere et inspirerende og kvalitetsmessig godt nettmagasin. Sportsmanden er derfor svært takknemlig for alle små eller store bidrag fra lesere og støttespillere som hjelp til daglig drift og for å kunne gjøre Sportsmanden enda bedre. Du kan støtte oss på flere måter:

 

1. Via Vipps:


Vipps til nummer 9916 9563

 
 

2. Overføring til bankkonto:

Du kan også overføre penger på vanlig måte direkte til kontonummer 1204.54.99802.

 

3. Med VISA eller MasterCard via PayPal:

Eller du kan donere et fritt valgt beløp via PayPal, direkte eller med VISA eller MasterCard. (Du må ikke ha PayPal-konto for å gi et bidrag. Det er bare å fylle ut direkte i rubrikken under med et av de forhåndsdefinerte alternativene eller fylle inn eget beløp – klikke på doner-knappen, fylle inn navn i ny rubrikk som popper opp på skjermen og bekrefte beløp. Deretter overføres du til PayPal og må enten logge deg inn på PayPal, eller følge linken «Har du ikke PayPal-konto» – og betale direkte med VISA eller MasterCard etter å ha fylt ut kortnummer etc. på vanlig måte. PayPal er en sikker, anerkjent internasjonal betalingsformidler.)

kr.
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 250,00

Tusen takk for alle små eller store beløp som bidrar til å sikre at Sportsmanden kan bestå og videreutvikle seg til å bli enda bedre.

Lik gjerne
Del gjerne
">give-form-42111-->
#bbbbbb;background:#FFFFFF none;display:inline-block;" title="certified 5 February 2018 15:06:46 UTC by Digiprove certificate P971597" >Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018
Lik gjerne
Del gjerne