Follotrimmen

Nest siste løp i Follotrimmen i kveld

Det nest siste løpet i Follotrimmen går fra Siggerud allerede i kveld. Her er løypekart over den knallharde og svært kuperte terrengløypen over ca 6 km.

Follotrimmen-Siggerud-Løypekart

Årets beste Follotrimmer har utvilsomt vært Geir Simonsen, med 4 seire, en andreplass og en tredjeplass i de 6 første løpene. Fjorårets mestvinnende, Jan Billy Aas, har måttet nøye seg med en seier i år, mens det fjerde løpet i Drøbak ble vunnet av syklist og Sportsmanden-blogger Carl Fredrik Hagen.

Jan-Billy-Aas
Jan Billy Aas liker den krevende løypen i Siggerud og satser nok på å kjempe om sin andre seier i årets Follotrimmen i kveld. Her fra Follotrimmen i Ås i vår.

På damesiden har Stine Aarstad koblet grepet om å bli beste totalløper i 2013 etter 3 strake seire. Før det vant Maren Barlie to på rad, mens Janicke Ekelberg var raskest i årets første løp på hjemmebane i Ski.

Løpet på Siggerud i fjor ble for øvrig vunnet av Roar Tomter og Maren Barlie. Sistnevnte er fra Siggerud, så det blir spennende å se om hun dukker opp igjen nå når løpet går på hjemmebane. Hun har nemlig ikke vært med i de siste løpene.

Maren Barlie dukket opp som troll av eske og vant debutløpet på hjemmebane i fjor. Stiller hun igjen på Siggerud i kveld? Foto: Frode Monsen
Maren Barlie dukket opp som troll av eske og vant debutløpet sitt i Follotrimmen på hjemmebane i fjor. Stiller hun opp igjen på Siggerud i kveld?

En som definitivt ikke stiller i kveld er fjorårsvinner Roar Tomter, som viste gryende storform med 4.plassen i siste løp fra Langhus. Han er nemlig på forretningsreise og får ikke anledning til å forsvare sin første og hittil eneste seier i Follotrimmen. I stedet løper han 10 km i Trønderjogg i morgen, og kommer med en ny racerapport på Sportsmanden etterpå.

NB: Husk at starten i Follotrimmen nå er kl 18.00.