Nå kan du bestille munnbind fra Sportsmanden eller spesialdesign i tøy til klubber og bedrifter

I samarbeid med vår trøyeleverandør kan Sportsmanden nå tilby både egne Sportsmanden-munnbind og spesialdesignede munnbind i tøy med eget design til team, klubber, bedrifter eller organisasjoner – eller til privatpersoner eller idrettsutøvere som ønsker noe spesielt.*

Myndighetene gikk i går ut med anbefaling om å bruke munnbind på enkelte steder og i enkelte situasjoner som i kollektivtrafikken og på flyreiser. Utviklingen i mange land går også i retning av økt bruk av munnbind i det daglige i lang tid fremover. Samtidig har prisene på engangsmunnbind skutt i været. Helseminister Bernt Høie sa på gårsdagens pressekonferanse at munnbind av tøy var et godt og rimeligere alternativ til de som synes at prisen på engangsmunnbind er for høy.

Det er derfor gledelig at vi allerede nå kan tilby munnbind i tøy. Munnbindene skal ifølge leverandøren være utviklet innenfor retningslinjene til WHO (Verdens Helseorganisasjon) og kan selvsagt både vaskes og gjenbrukes. Vi kan nå tilby både munnbind med Sportsmanden-design og sjansen til å lage ditt eget, kule munnbind med f.eks. idrettslagets eller bedriftens logo, eller annet som man måtte ønske.

Munnbindene er svært konkurransedyktige på pris.
Sportsmanden-munnbind koster kun kr 199,- (+frakt/porto).

Vi kan nå tilby munnbind med Sportsmanden-logo

I samarbeid med Din Løpetrøye kan Sportsmanden også tilby spesialdesignede munnbind til idrettslag, bedrifter, team eller andre som ønsker det. Spesialdesign fås fra samme pris fra kr 199,-/stykk, med mulighet for noe lavere pris ved større volumer.

*) Det er satt en begrensning av produsenten på en minimumsbestiling på 25 munnbind (per type/design) – så Din Løpetrøye vil ikke sende bestilling til produsenten før dette er nådd.
Spesialdesign kan bestilles fortløpende.
Det må påregnes en leveringstid på cirka 4 uker.

Bestill direkte i skjema nedenfor!

Du kan også sende en mail til post@sportsmanden.no og spesifisere litt om hva som ønskes vedrørende spesialdesign.

.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

.

Her er noen eksempler på hva som kan leveres fra utstyrsleverandøren:

Sportsmanden.no

#bbbbbb;background:#FFFFFF none;display:inline-block;" title="certified 15 August 2020 09:29:29 UTC by Digiprove certificate P1341340" >Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
Lik gjerne
Del gjerne
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.