Therese Falk perset i Tokyo

Nærmer seg drømmegrensen på 3 timer!

?? Ny pers??‍♀️??‍♀️ #løpsomenjente på ca 3.02. .. Vi får se hva tiden viser? Uansett kjempefornøyd og lettet. Ikke minst lettet, ja✌? Har vært redd for at kroppen ikke skulle fungere. Så når jeg da klarer å løpe med et smil om munnen i 35 km, kanskje t.o.m 37km, og nesten komme blant de 100 beste damene, ja da gråter man en liten tåre. Sippet litt underveis også, takknemlig og rørt over alt jeg jeg får bli med på, og alt kroppen min klarer. Shit ass! Jeg er heldig? og god?? Og så har jeg Thomas? Så da er alt bra⛩ #lactoferringold fra @innovatera.no i kroppen og godt løpeutstyr fra @wunjosports, skrev Therese Falk på sin Instagramkonto etter løpet.

Den offisielle tiden ble 3.02.02, så læreren som bor på Kampen i Oslo, men kommer fra Hareid på Sunnmøre nærmer seg nå virkelig drømmegrensen på 3 timer!

Falk ble nummer 115 av hele 8.201 kvinner som fullførte Tokyo Marathon, etter såkalt negativ splitt der hun løp siste halvdel lit raskere enn den første.

Monica Ragnvaldsen løp også meget sterkt på 3.09.08, mens Sten Rognes var beste mannlige norske løper like under den magiske 3-timers grensen med 2.58.04.

Her kan du lese mer om Therese Falk – læreren som går sine egne veier og stadig bryter nye barrierer!

Reklame: Therese Falk fronter superproteinet Lactoferrin Gold. Etter at hun begynte å bruke dette har jernnivå og blodprosent økt, restitusjonen og søvnen har blitt bedre og ikke minst – hun har perset på alle distanser! Nå igjen i Tokyo Marathon. Vil du prøve det samme produktet som Therese Falk lovpriser, får du nå HALV PRIS på første leveranse hvis du bestiller via denne linken, der det også er mye mer informasjon om Lactoferrin Gold.

Alle norske og andre resultater finner du her


Sportsmanden.no

Lik gjerne
Del gjerne
  • 91
    Shares