Bjørnar Slettvåg og Lena Selen vant 5km på Mysen

Mens Olger Pedersen og Nicoline Baartvedt vant Mysenløpets 10km

Det andre Mysenløpet gikk av stabelen på lørdag. Bra deltakelse med 171 løpere til start, hvorav 117 stykker valgte 5km, likelig fordelt mellom menn og kvinner. Vant gjorde Bjørnar Slettvåg fra Team Sportsmanden på 17.22 og Lena Selen fra Strindheim IL på 18.36. Selen var for øvrig tredje løper over målstreken, kun slått av Slettvåg og av andremann Lasse Virkesdal fra Dalsøyra IL.

Mens eliten var på Lillehammer dro noen av oss til indre Østfold og det joviale Mysenløpet. Løpe- og byfesten overoppfylte (de moderate) forventningene – og delte til og med ut sjekker til de minst trege. Femkilometersfeltet satte av gårde i et halsbrekkende tempo ( under 3.10 på første km), men sakket heldigvis raskt av på farten, og jeg kunne kontrollere inn til seier tross en liten strafferunde når jeg bommet på siste sving, forteller vinneren Bjørnar Slettvåg på Team Sportsmanden sin Facebookside under forsidebildet. 

Milløpet ble vunnet av Olger Pedersen fra Dimna IL i suveren stil på 35.57, over to minutter før Johan Felix Haug, som avgjorde tvekampen om å bli beste lokale løper mot Marius Borger fra Spydeberg IL – den suverene vinneren av Vammabakken opp nylig – med to sekunder, til sluttid 38.04. 

Nicoline Baartvedt fra Torsov Sport Runners var enda mer suveren vinner av kvinnenes 10km på 42.06, hele 3.42 foran Ida Hausmann fra Moss på andreplass. Trolig brukte Baartvedt løpet som oppkjøring mot Nordmarka Skogsmaraton til helgen, der hun er «tittelforsvarer».

Nicoline Baartvedt vant 10km i Mysenløpet. Stiller de to siste års vinner av Nordmarka Skogsmaraton opp for å ta sin trede strake seier på lørdag? Her er hun i fjorårets løp. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)
Ulsteinvikingen Olger Pedersen fra Dimna IL – som også medlem av Team Sportsmanden – løp denne gangen riktig og tok en overlegen seier. Sist han var i Østfold ledet han Christian Frederikløpet i Moss (bildet) da han løp feil. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no) 

Alle resultater

 

Sportsmanden.no

Lik gjerne
Del gjerne