Lettbent julekalender og dagens bilde

Sportsmandens lesere teller ned til julehøytiden

20151212_140841
Lettbent julekalender med 24 forskjellige løpeøkter og måter å trene på, kan anbefales. Artikkelforfatteren selv til høyre her.
Foto: Frode Monsen

Sportsmanden har ingen egen julekalender i år, slik vi hadde i fjor med Sportsmandens alternative julekalender – Magic moments, med glimt og høydepunkter fra de første 24 månedene til Sportsmanden.no. Vi kan imidlertid i år anbefale Janicke Ekelberg sin julekalender på bloggen Lettbent, der hun «presenterer 24 forskjellige typer løpeturer og løpeøkter for å fjerne oppfatningen om at løping er ensformig og kjedelig».

I dagens luke nr 18 oppfordrer Ekelberg løpere om å «dra te skogs», og hun har tidligere presentert alt fra «det er i motbakker det går oppover» i den første artikkelen i luke 1, til høytidsløpeturer (luke 13) og dagen derpå! (luke 15)

Lesernes egne bilder

Som en liten nedtrapping og oppladning i den siste uken før selve julaften, presenterer også Sportsmanden noen bilder tatt av leserne selv, som ikke har kommet like godt frem her, eller som er verdt å fremheve, hentet fra instagram eller andre steder.

12362585_436488046540594_1395278148_n
«Så løp de inn i solnedgangen»…. Fritt oversatt fra gammelt western-ordtak.
Foto: Janicke Ekelberg, @lettbent

Vi starter da naturlig med et særdeles flott bilde tatt av samme Janicke Ekelberg og publisert på instagramkontoen @lettbent. Bildet, som har den korte teksten langtur med Sportsmanden, er tatt under «tremila» – Sportsmandens tre-års treningsfeiring og samtidig strålende debut for Team Sportsmanden sist lørdag.

Da kan jo dagens julequiz kanskje samtidig være hvem det er som er med på bildet her…


Sportsmanden.no 

Lik gjerne
Del gjerne
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)