FolloLøpingSkiLøpet

Stor bildeserie fra SkiLøpet

Her er noen av nesten 350 actionbilder fra løpet!

Vi må dvele litt mer med SkiLøpet, som altså ble arrangert for tredje gang på lørdag med 1000 løpere med totalt. Sportsmandens fotograf tok en fyldig og fin bildeserie, med bilder fra flere steder i løypen. De aller fleste som løp hoveddistansen på 10 km nok vil finne seg selv igjen.

Nedenfor er noen av bildene. Alle de nesten 350 bildene kan sees på Sportsmandens album på Google +, som du kan se i sin helhet HER.
Du har også mulighet til å sikre deg et fint minne fra løpet.

IMG_9526
Målbevisste løpere som henger seg på Kondis-president og fartsholder Tim Bennett, som skal lose løpere gjennom SkiLøpet på 50 minutter-skjema, et par kilometer ut i løpet
IMG_9769
Rundt halvveis i løpet er det to mann i tet; vinneren John Christian Deighan Hanssen har fortsatt følge av Håvard Solberg, som løp på hjemmebane i Ski. I skogkanten bak skimtes de nærmeste forfølgerne med løpets tredjemann Mads Bigum Johansen i spissen.
IMG_9789
Et trekløver med lokale løpere ligger langt fremme. Sindre Torp drar på to syklister, hhv Jørgen Feldt fra Follo Sykkelklubb og Joar Markhus fra Team Niner, mens første dame skimtes i bakgrunnen.
IMG_9794
Det er Marit Haslie, toer i fjor, vinner i år av SkiLøpet.
IMG_9804
SkiLøpet har vokst seg stort på rekordtid og stilte med ikke mindre enn fem fartsholdere. Her er den raskeste fartsholderen, Roar Tomter, med 40-minutters ballongen. Ikke ukjente Runar Gilberg i rød Vidar-drakt var en av dem som fikk god drahjelp underveis før han takket for følget etter hvert, mens Petter Gustafsson bakerst fikk det litt tyngre.
IMG_9827
VETERANER: Evigunge Svein Arne Sølvberg løper på hjemmebane i Ski. Som vanlig var han ganske utilnærmelig i klassen sin, 65-59 år, som han vant på 40.16. Han har også sammen med kona Tove laget en video fra løpet, som kan sees HER.
IMG_9837
TALENTER: To lovende unggutter fra Oppegård IL som blir nr 2 og 3 i klasse 12-13 år. Oskar Axelsson først, med Jacob Høgalmen Stavang på hjul. I mål var Axelsson bare 10 sekunder bak klassevinner Fredrik Glomsrud Stenersen, også han fra OI, som vant klassen på sterke 40.28, mens Stavang fikk 42.55.
IMG_9915
BEDRIFTER: Glade løpere fra Stil Tekstilservice, bedriften som hadde med flest løpere i Ski.
IMG_9922
Jon Møretrø jubler allerede her, kanskje fordi han skjønte at han ville klare å løpe på under 50 minutter? Tiden ble 49.24.
IMG_9937
Flere blide løpere i Ski.
IMG_9965
God stemning, både med og uten musikk på øret.
IMG_9983
På drikkestasjonen vel halvveis var det hektisk aktivitet og kjærkommen drikke til løperne i sommervarmen.
IMG_9999
Joggekameratenes Alvilde Dancke vinker til kjente mens hun spurter mot mål på oppløpet i gågaten.