LøpingStor-Oslo

Bildekavalkade fra Christian Frederik-løpet

Nå med 140 bilder fra løps- og folkefesten i Moss!

Som omtalt i hovedrapporten Bøhmer og Pharo vant Christian Frederik-løpet – så var det rene folkefesten i Moss sentrum da det fjerde Christian Frederik-løpet ble arrangert på lørdag. Får arrangørene i tillegg orden på tidtakingen, så blir dette enda bedre til neste år.

Her følger en fyldig bildekavalkade med svært mange av deltakerne fra hovedløpet, den relativt tøffe 10 kilometeren. Bildene er tatt ved inngangen til gågaten, der spurten startet for svært mange, samt noen ved mål. God fornøyelse!

SAMSUNG CSC
Tetduoen kommer til syne ned bakken som leder inn i gågaten. Fotografene står klare…
SAMSUNG CSC
Michal Brandebura fra Polen og Jens Bøhmer fra Langesund kommer side om side…
SAMSUNG CSC
Nummer 3 og 4, Ole-Hermann Røhr og Eirik Hagen kommer litt for fort på fotografen…
SAMSUNG CSC
Marius Askautrud fra Moss CK tar femteplassen.
SAMSUNG CSC
Fjorårsvinner Henning Pedersen, også han fra Moss, blir nummer 6 i år.
SAMSUNG CSC
Som syvende løper kommer første dame, den suveren vinneren Heidi Pharo, stormende.
SAMSUNG CSC
Så følger to løpere fra Team Ullevål, først Sondre Fylling…
SAMSUNG CSC
…så lagkameraten Mathias Oppegaard.
SAMSUNG CSC
Trond Hansen fra Sk Vidar, dyktig løper og god kollega fra Kondis, lot kamera ligge og løp selv til 10.plass totalt på 36.34.
SAMSUNG CSC
Andreas Olsen er 11. løper og 10. mann i mål.
SAMSUNG CSC
Ulrik Grevle Lolland blir nummer 12 og er nest best i klasse 19-22 år, kun slått her av vinner Jens Bøhmer.
SAMSUNG CSC
Imponerende løp av Sigve Kolderup fra Moss IL som vinner klasse 15-16 år på 37.07.
SAMSUNG CSC
Så kommer nest raskeste dame, Marit Haslie, som i år har skiftet klubb fra DFI til Tjalve. Sluttiden ble 37.20.
SAMSUNG CSC
Tomler opp for Kjetil Farup fra Nordea BIL
SAMSUNG CSC
Simen Nieuwlaat hadde som nevnt i hovedreportasjen en fantomspurt, og kom i mål fem sekunder før Farup til 37.40.
SAMSUNG CSC
Frode Alne Bolin fra Moss Skiklubb har 17.beste tid og kommer også under 38 minutter.
SAMSUNG CSC
Håkon Kruse Ludvigsen fra Fagerhøy leirskole cruiser inn til 18.plass.
SAMSUNG CSC
Lars Aurebekk blir nummer 20 totalt.
SAMSUNG CSC
Mens Torbjørn Stigen tar 19.plassen etter sterk spurt.
SAMSUNG CSC
Marius Gjestrumbakken fra Våler Elite Runners blir nr 22 på 38.18.
SAMSUNG CSC
Christoffer Wilner fra Rustad tar 24.plassen i mål.
SAMSUNG CSC
Sverre Stræth og Trygve Lofterød blir nummer 23 og 25.
SAMSUNG CSC
Så passerer spurtkanonen Roar Tomter fra Askim IF, Sportsmandens reporter fra Indre Østfold som skrev denne racerapporten etter 5.plass totalt i fjor.
SAMSUNG CSC
Også i år avsluttet Tomter med en fantomspurt og løp seg opp til 21.plass i mål på 38.18, passerte de fire løperne foran seg og var helt i rygg på Rustadløperen i grønn og hvit trøye som ses mellom stolpene 50 meter lenger nede i gågaten. – Mitt løp førte seg inn i rekken av skuffende 2014-tider. Prøvde å åpne i ryggen på Trond Hansen, men var sjanseløs etter kun kort tid. Jeg mangler det giret jeg hadde på 10km senest i fjor, sa en noe skuffet Tomter etterpå om eget løp.
SAMSUNG CSC
Johnny Stensrud fra Moss Kommune tar ut det siste og vinner klasse 50-54 år på 38.37.
SAMSUNG CSC
Bare sekundet bak i mål kommer vinneren av klasse 55-59 år; Rune Eriksen fra Ryggejoggen.
SAMSUNG CSC
Treningsglade Dennis Jakobsen fra Rustad IL tar andreplassen i M50-54 år.
SAMSUNG CSC
Lars Krogsrud fra Gresvik IF blir nummer 28 totalt.
SAMSUNG CSC
Mysebu mottak stilte med en hel kontigent løpere. Her er Rodgers, som er bestemann fra mottaket av de som løp 10k.
SAMSUNG CSC
Charles Granquist fra Oppegård IL og Kolbotn SK har 30. beste tid i mål.
SAMSUNG CSC
Like bak kommer evigunge Svein Arne Sølvberg. 65-åringen fra Oppegård IL løper på imponerende 39.31.
SAMSUNG CSC
Trond Inge Carlsen fra Rustad IL har slitt med skader en tid, men kjemper seg tappert inn til 3.plass i M50-54. -For min del var det faktisk årets første løp kortere enn halvmaraton. Uten fartstrening på minst 2 måneder var dette en brutal opplevelse og løypa var ikke akkurat lettløpt. Men jeg er fornøyd med å komme under 40 minutter, sa Carlsen etterpå.
SAMSUNG CSC
Alltid blide Stig Lima fra SkiLøperne kom like bak og klarte målet om sub 40 med 13 sekunders margin.
SAMSUNG CSC
Runar Karlsen fra Horten Friidrettsklubb tar ut det siste, men må over 40 minutter med 10 sekunder.
SAMSUNG CSC
JUBEL: Mio Kristiansen fra LilleKøben fikk opp stemningen på publikum!
SAMSUNG CSC
Mauritz Løvgren (340) blir beste svenske og holder Preben Gautun fra Fredrikstad IF bak seg til mål.
SAMSUNG CSC
Vibeke Tegneby fra Moss Skiklubb tar tredjeplassen i dameklassen og vinner klasse 40-44 år på hjemmebane.
SAMSUNG CSC
Ove Nærø får tiden 40.33.
SAMSUNG CSC
Mens Simen Bakke blir nr 42 totalt på 40.41.
SAMSUNG CSC
Stian Løkken, hjemmeløper fra Mossjonistene, passerer målstreken som den 44.raskeste.
SAMSUNG CSC
Christian Øverli løp på 40.48.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Pål-Helge Nilssen fra Northern Runners

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Bjørn Lauglo fra Stovnerkameratene har hatt en flott sesong med blant annet suveren klasseseier med over 16 minutter(!) på halvmaraton i Fjellmaraton. Dagen før sin 66-årsdag må han imidlertid nøye seg med andreplass i M65-69 år, tross sterke 41.41.
SAMSUNG CSC
Mikkel Sveen stormer mot mål til 41.33, mens pappa Halvor, som løp 5 kilometeren like før, foreviger det hele med mobiltelefonen sin.
SAMSUNG CSC
Politiet var også på plass i gatene, her ved Lars Erik Øde fra Moss Politiidrettslag

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Thine Wilkens Jernberg fra Team Includia, laget som har hatt mange fine reportasjer på Sportsmanden, løper inn til 42.00.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC