FollotrimmenLøping

Friske bilder fra Follotrimmens 3.løp

OPPDATERT med mange bilder da Marius Borger knuste alle

Etter en rekke andreplasser og plasseringer like bak toppen, var det altså endelig Marius Borger sin tur til å gå helt til topps i Follotrimmen. Langrennsløperen fra Spydeberg IL og Indre Østfold BIL vant klart, nøyaktig minuttet foran 16-åringen Emil Wiig, med Henrik Berntsen på tredjeplass i den 7,4 kilometer lange og relativt krevende løypen fra Hebekk i Ski.

Raskeste dame var atter en gang Ås-ekspressen Stine Årstad, foran de to SkiLøperne Margrethe Førre Nardocci og Janicke Ekelberg.

Her følger en stor bildeserie både fra innspurten og fra starten.

Alle bilder er tatt av Trond T. Hansen, Sportsmanden.no

Bilder fra innspurten – først guttas kamp

362_Marius-Borger-1
ENDELIG! Der kom den første seieren til Marius Borger etter mange andre-, tredje- og fjerdeplasser etter at han debuterte i Follotrimmen i fjorårets jubileumssesong.
366_Emil-Wiig-2
15 år gamle Emil Wiig har kommet som et friskt pust i år og tar nye steg mot toppen hver gang. Denne gangen ble det andreplass…..
369_Henrik-Berntsen-3
Turgåere lar seg tilsynelatende imponere av Henrik Berntsen fra Ås IL, som stormer mot tredjeplass og klasseseier i M25-29 år.
375_Bård-Brune-4
Imponerer gjør også veteranen Bård Brune, som for øvrig gjorde en kjempeetappe for Oppegårds superveteraner på den lengste etappen i Holmenkollstafetten. Her blir det 4.plass totalt og klasseseier i 45-49-årsklassen.
376_Marcus-Mauricio-Knudsen-5
Hyggelig at den ttidligere Bøllerløperen Marco Mauricio Knudsen dukket opp igjen med startnummer. Det ble en sterk 5.plass totalt i belønning.
380_Widen_Aas-delt-6plass
Knallhard langspurt mellom Johan Widen (t.v.) og Jan Billy Aas, som for øvrig ledet tidlig i løpet. De to kjempet innbitt side om side de siste hundre meterne til mål og fikk samme tid!
383-Svein-Hagen-8
Nytt sterkt løp av Svein Hagen, som nok hadde vært enda bedre dersom han ikke hadde fått problemer med magen underveis…
384_Halvor-Steinsholt-9
Halvor Steinsholt er alltid med langt oppe på resultatlsiten.
387_Thorstein-Molle-10
Thorstein Molle kommer like bak og er også inne på topp 10-listen totalt.
388_Bjørn-Håvard-Evjen-11
Bjørn Håvard Evjen fra Ås IL blir nr 11 og tredje best i klasse 45-49 år.
389_Charles-Granquist-12
Charles Granquist følger på 12.plass, men vinner klassen under, M40-45 år. Ikke noe å si på nivået blant de middelaldrende herrer fra 45 år og oppover, med andre ord. Og Follotrimmens beste de siste to årene, Geir Simonsen, løper jo også i M45-49 år. Han valgte Fornebuløpet denne dagen.
390_Knut-Bjørn-Stokke_13
Knut Bjørn Stokke viser stadig fremgang. Belønningen ble løypepers og 13.plass totalt.
391_Rolf-Gran-14
Trønderen Rolf Gran løp på hjemmebane og tok sin tredje strake klasseseier i M50-54 år.
393_Sverre-Sørensen-15
Sverre Sørensen løper også sterkt på 15.plass totalt.
394
Wiig senior, med fornavn Rune, må se sønnen langt foran, men tar en fin 2.plass i M40-45 år.
398
Steinar Lien er alltid på hugget.

395
Men jages av et kobbel med løpere.
401
Christoffer Ladstein er også inne på listen over de 20 beste.

Så topp 5 damer

422_Stine_Årstad-1
Stine Årstad virker ustoppelig og tok enda en seier i Follotrimmen.
431_Margrethe-Førre-Nardocci-2
Margrethe Førre Nardocci er 43 sekunder bak til 2.plass av damene og seier i klassen under, K35-39 år.
438_Janicke-Ekelberg-3
Årsdebut på hjemmebane for Janicke Ekelberg, som tar tredjeplassen totalt og nest best i K40-45.
442_Emilie-Dybendahl-Aulie-4
Unge Emilie Dybendal Aulie fra Ski Håndball løper friskt til 4. beste tid og soleklar seier i K16-19 år.
470_Lill-Eriksen-5
Superveteran Lill Eriksen imponerer igjen med 5.beste tid og seier i klasse 55-59 år.

Bilder etter en snau kilometer i 3.løp fra Hebekk

193
Jan Billy Aas leder på dette tidspunktet, og har fått en liten luke til de tre som tok 1., 2. og 3.plassen i mål.
195
Så følger Marco Mauricio Knudsen med Svein Hagen noen meter bak, før resten av feltet kommer som perler på en snor…

198 200 202 204 207 208 210 212 214

216 219 221 222 227 233 238 241

246 253 257 266 273 281 283 286 289 293 307 316 320 333 340

Se også billedserie fra målgang fra midtre og bakre del av feltet – tatt av Sportsmandens redaktør etter at han hadde kommet seg til mål selv.