Løping

Deltakerrekord i Trøndersk Vinterkarusell

Sondre Nordstad Moen og Anne Nevin vant 3000m

Det fjerde av syv løp i Trøndersk Vinterkarusell og det første i 2014 ble arrangert mandag kveld, med 3000 meter inenndørs. Det ble sogar ny deltakerrekord på 141 løpere som fullførte 3000 meter i Ranheim Friidrettshall.

Dagens raskeste løper var Sondre Nordstad Moen fra SK Vidar, som løp på 8:24,8, med Helge Langen, Rindal IL (8.39), Petter Rypdal, Strindheim (8.59) og Nils Jacob Fløystad, Strindheim (9.00) på de neste plassene.

TrønderskVinterkarusell-2014-1-Sondre-N-Moen
Sondre Norstad Moen har slitt med skader i et par sesonger nå, men ser endelig ut til å være skadefri og i gledelig fremgang. (Foto: Roger Midtstraum)

– Det var nok mange som satte pris på å se Sondre med piggsko på beina, etter et alt for langt skadeavbrekk, skriver arrangøren på facebooksiden sin om den tidligere Strindheim-løperen.

Raskeste dame var arrangørens veteranløper Anne Nevin, som vant på 10:01,5. tett fulgt av Anette Brocks Hagen på 10.07, Fride Vullum-Bruer på 10.10 og Anniken Amos Ruud på 10.16. Alle representerer Strindheim IL.

TrønderskVinterkarusell-2014-1-Anne-Nevin
Veteranen Anne Nevin har hatt en sterk sesong, der hun bl.a. ble norgesmester i terrengløp og deltok for Norge i nordisk mesterskap i terrengløp for seniorer,

Neste løp i Vinterkarusellen går lørdag 8.februar, 5 km på Leangen, med start kl 11.00.

Se flott billedserie fra Trøndersk Vinterkarusell av fotograf Roger Midtstraum her.